BlackBerry Torch 9800

Gratis BlackBerry Torch 9800 met 2 jarig abonnement

Er is helaas geen gratis BlackBerry Torch 9800 beschikbaar i.c.m. een 2 jarig abonnement

Stel hier je eigen BlackBerry Torch 9800 abonnement samen

 

blackberry-torch-9800-a

Gratis BlackBerry Torch 9800 met 1 jarig abonnement

Er is helaas geen gratis BlackBerry Torch 9800 beschikbaar i.c.m. een 1 jarig abonnement

Stel hier je eigen BlackBerry Torch 9800 abonnement samen

 

 

Losse BlackBerry Torch 9800 zonder abonnement

Wil je een simlock vrije BlackBerry Torch 9800 kopen? Kijk bij de volgende online shops voor een goedkope BlackBerry Torch 9800.

 

typhone

vodafone BlackBerry Torch 9800

 

 

 

 

 

BlackBerry Torch 9800 Review
De Torch 9800 is hét nieuwe paradepaardje van RIM. Deze hypermoderne BlackBerry smartphone heeft alle nieuwste snufjes op telecom gebied. Het is de eerste BlackBerry met een slider waardoor je zowel een fysiek (QWERTY) toetsenbord, als touchscreen hebt om deze telefoon aan te sturen. Natuurlijk ontbreekt het optische trackpad niet. Daarnaast is het de eerste mobiele toestel met het nieuwe BlackBerry Operating System 6, wat een verbeterde gebruikersinterface en Internet-ervaring geeft.

Andere voordelen van deze goede telefoon zijn de ingebouwde 5.0 megapixel camera met LED flitser, WiFi (draadloos Internet) en GPS antenne. Met deze nieuwe aansturingsmogelijkheden en BlackBerry OS6.0 kun je nog beter mobiel internetten, e-mailen, Pingen, Tweeten en SMSen.

 

Deze populaire nieuwe smartphone is nu heel voordelig bij verschillende online winkels. Controleer de prijzen van de Torch 9800 hieronder!

De BlackBerry 9800 Torch vanaf nu gratis te verkrijgen bij Vodafone, Hi, KPN en T-mobile. Goedkope abonnement aanbiedingen zijn er ook voor de ondernemer. In de vergelijking hieronder kunt u het goedkoopste abonnement vergelijken per telecomprovider.

Specificaties

Specificaties BlackBerry Torch 9800

Afmetingen (hxbxd in mm) 111x62x15
Gewicht (gram) 162
Gesprekstijd spreek: 330 min / standby: 336 uur
Batterij Lithium-ion accu
Processor 624 MHZ CPU
Intern geheugen (MB) 512
Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD
Scherm 3,2 inch TFT touch & trackpad
Schermresolutie 360 x 480 pixels
PPI 188
Camera resolutie (MPix) 5,0
QWERTY toetsenbord ja, achter slider
Media MP3 & videospeler & recorder
Mobiele verbinding 2G, 3G, GPRS, HSDPA,
WLAN/WiFi ja
GPS ja
Bluetooth 2.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de BlackBerry Torch 9800, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de BlackBerry Torch 9800!

 

 
BlackBerry Torch 9800 Lezersreview

Sinds 3 maanden ben ik in het bezit van een BlackBerry Torch 9800 in combinatie met een Vodafone abonnement. Ik ben tevreden met mijn Torch 9800 al kan ik mijn toestel niet vergelijken met bijvoorbeeld de iPhone 4 of nieuwe toestellen van HTC of Samsung.


Gebruikersgemak BlackBerry Torch 9800

Deze BlackBerry is mijn eerste smartphone, dus het was even wennen aan de (uitgebreidere) bediening. Op het standaard scherm kun je via het touchscreen naar 3 verschillende menu's. Een menu voor de toepassingen, een menu voor je verbindingen en opties, en tenslotte een menu voor je agenda en de laatste "gebeurtenissen". Handig is dat ik mijn accounts bij Google (Gmail, Google Calendar) kan koppelen op mijn BlackBerry. Ik raad wel iedereen aan om even alle opties door te nemen en sommige opties te veranderen (bijvoorbeeld roaming uit).
Het touchscreen werkt uitstekend en ook multi touch (om in- en uit te zoomen) werkt goed. Door middel van een uitschuifsysteem is ook een zogenaamd QWERTY-toestenbord aanwezig, maar ik gebruik dit amper, omdat het typen via het 'touchscreen toetsenbord' me ook goed bevalt. Er zit wel een kleine speling in de slider en ik hoop dat dit in de toekomst niet erger wordt.


Toepassingen BlackBerry Torch 9800

De Torch 9800 bezit een 5 Megapixel camera waarmee prima foto's te maken zijn. Alleen foto's van dichtbij willen soms weleens wazig zijn.
De BlackBerry Torch heeft ook een ingebouwde GPS ontvanger en de standaardtoepassing 'Kaarten' waarmee posities en routebeschrijvingen te vinden zijn. Deze applicatie is helaas niet als navigatiesysteem te gebruiken en daarvoor zou je een speciale app moeten downloaden.
De belangrijkste social media apps (Facebook, Twitter, Messenger) zijn standaard al geïnstsalleerd en andere zijn (meestal gratis) te downloaden. Handig is natuurlijk BlackBerry Messenger waarmee je gratis berichtjes kunt verzenden naar andere BlackBerry gebruikers (het zogenaamde pingen).
Om te internetten gebruik ik de standaard browser die voorgeïnstalleerd is. Internetten via 3G is redelijk snel, alleen heb ik helaas niet overal goede 3G verbinding, waardoor de verbinding terugvalt tot gprs. Verder heb ik mijn BlackBerry thuis op het WiFi netwerk aangesloten, omdat dit sneller is dat het 3G netwerk en om mijn databundel te ontlasten.
Via BlackBerry App World kun je enkele duizenden BlackBerry apps bekijken en downloaden. Tot nu heb ik slechts enkele apps daadwerkelijk op mijn toestel geïnstalleerd, namelijk voor navigatie, internetradio, vertaler en enkele spelletjes. Ik controleer BlackBerry App World regelmatig, maar de meeste apps vind ik simpelweg niet interessant. Wat irritant is dat veel apps die als gratis aangeboden worden, in werkelijkheid niet gratis zijn, maar een "gratis" probeerperiode hebben. Van vrienden heb ik ook begrepen dat het aanbod van apps voor de iPhone en Android toestellen groter is.


Mijn BlackBerry Torch 9800 Vodafone Abonnement

Ik heb mijn BlackBerry "gratis" in combinatie met een Vodafone abonnement. Het voordeel van Vodafone is dat je gratis een Vodafone Passport kunt aanvragen, waardoor je relatief goedkoop in de meeste Europese landen kunt bellen.


Conclusie BlackBerry Torch 9800

De BlackBerry Torch 9800 bevalt me uitstekend. Ik kan nu overal mijn e-mail checken en internetten. Het touchscreen werkt goed en indien nodig kan ik ook het QWERY-toestenbord gebruiken. Ik heb nog niet veel apps geïnstalleerd, maar degene die ik geïnstalleerd heb (navigatie, internetradio) komen goed van pas. Ik denk dat ik nog geruime tijd de BlackBerry Torch 9800 zal gebruiken.