BlackBerry Bold 9790

Als je een nieuwe BlackBerry Bold wilt kopen dan moet je de BlackBerry Bold 9790 meenemen in je overweging. De Bold 9790 is de nieuwste Telg in de Bold-serie en wordt ook wel het kleinere broertje van de BB Bold 9900 genoemd. In deze review vind je alle informatie over de specificaties en alle aanbiedingen van de bold 9790. Je kunt ook meer informatie over deze BlackBerry smartphone vinden bij de winkels hierboven: Belsimpel en Studentmobiel.

Losse BlackBerry Bold 9790 zonder abonnement

Wil je een simlock vrije BlackBerry Bold 9790 kopen? Kijk bij de volgende online shops voor een goedkope BlackBerry Bold 9790.

belsimpel-logo

 

gsmwijzer

   BlackBerry-Curve-9320 01

  

Abonnementen

 

 

Review

BlackBerry Bold 9790 Review

Bold 9790 hardware
Net als de voorganger heeft de BlackBerry Bold 9790 een QWERTY toetsenbord met druktoetsen én een touchscreen. Het touchscreen is zeer handig te gebruiken om door het menu te scrollen, door alle applicatie te navigeren, of om simpel door je e-mails te scrollen. Het toetsenbord is ideaal voor het typen van berichten zoals sms-jes, Ping-berichten en e-mails. Alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog de mogelijkheid om het optische trackpad te gebruiken. Dit is het vierkantje boven het toetsenbord en onder het scherm. Deze knop kun je indrukken, maar hij reageert ook op touch, zodat je ook met deze knop makkelijk kunt schrollen en direct items kunt selecteren.

De BlackBerry Bold 9790 heeft een van de meest heldere schermen die we ooit op een BlackBerry smartphone gezien hebben. De Bold 9790 beschikt over een zeer krachtige processor met een snelheid van 1 GHz. Ook kun je gebruik maken van GPS, en uiteraard Bluetooth en WiFi.

Het nieuwe NFC, Near Field Communication, is al aanwezig op deze Bold smartphone. In de toekomst kun je met deze techniek mobiel betalen. Ook andere nieuwe innovatieve diensten zullen ontstaan door middel van deze nieuwe techniek, die ook door de software ondersteund wordt.

Bold 9790 software
De nieuwste software, namelijk de BlackBerry 7-technologie, draait op deze Bold 9790. Dit is snelle en gebruiksvriendelijke software die het touchscreen én het toetsenbord ondersteunt. Ook NFC wordt ondersteund door dit besturingssysteem.

BlackBerry Bold 9790 kopen
Als je een BlackBerry Bold 9790 wilt kopen, vergelijk dan goed alle prijzen. Elk abonnement en elke aanbieding heeft een andere prijs voor deze Bold 9790. Soms loont het om niet een gratis BlackBerry Bold 9790 te kiezen, maar een met een lage prijs. Hierbij zijn vaak veel goedkopere abonnementen mogelijk waardoor je over de gehele looptijd van het contract meer geld bespaart. Zeker bij 1-jarige abonnementen is dit vaak goedkoper. Overigens kun je ook een losse BlackBerry Bold 9790 kopen bij bovenstaande online winkels. De goedkoopste winkels zijn geselecteerd.

 

Specificaties

Specificaties BlackBerry Bold 9790

Afmetingen (hxbxd in mm) 110 x 60 x 11.4
Gewicht (gram) 107
Gesprekstijd

spreek: 312 min / standby: 432 uur

Batterij 1230 mAH Lithium-ion
Intern geheugen (MB) 768 MB, 8 GB Opslaggeheugen
Extern geheugen Uitbreidbaar met microSD tot max 32 GB
Scherm 2,45 inch TFT touchscreen
Schermresolutie 480 x 360 pixels
Camera resolutie (MPix) 5,0
QWERTY toetsenbord ja
Media MP3 & video mediaspeler
Mobiele verbinding 2G, 3G, GPRS, HSDPA,
WLAN/WiFi ja
GPS ja, aGPS
Bluetooth ja, 2.1+EDR
NFC ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video


Bekijk hier een video review van de BlackBerry Bold 9790. De video is in het Engels.


Vragen en Reacties

Heb je een vraag over de BlackBerry Bold 9790, dan kun je hem hier stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk hier op antwoord proberen te geven. Ook zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met de BlackBerry Bold 9790!