BlackBerry Accessoires

Als je een BlackBerry koopt, dan krijg je hier ook accesoires bij, zoals een BlackBerry oplader en BlackBerry oordopjes. Daarnaast bestaan er vele extra accesoires, die handig zouden kunnen zijn voor je BlackBerry. Met een BlackBerry auto oplader kun je bijvoorbeeld je toestel opladen in de auto en met een BlackBerry hoesje kun je je telefoon extra bescherming geven. De volgende shops bieden een uitgebreid aanbod van accessoires voor je BlackBerry.

 

Knaldeals telefoon accessoires winkel Belsimpel telefoon accessoires Typhone accessoires shop Coolblue accessoire winkel

 

Bij deze shops kun je ook terecht als bijvoorbeeld een accessoire of onderdeel van je BlackBerry kapot is. Zo zou je er bijvoorbeeld een nieuwe batterij of accuoplader voor je BlackBerry kunnen kopen. Wil je handsfree bellen met je BlackBerry toestel in de auto, dan is een BlackBerry carkit handig. Hiermee kun je je BlackBerry in de auto opladen en als TomTom gebruiken met een BlackBerry houder. Deze set kun je completeren met een BlackBerry headset. Als je je telefoon veelvuildig gebruikt als MP3-speler, dan zou je wellicht betere oordopjes willen of een BlackBerry koptelefoon. Ook bestaan er BlackBerry speakers, waarmee je bijvoorbeeld thuis muziek kunt luisteren. Daarnaast bestaan er BlackBerry docking stations, die je eveneens als speaker kunt gebruiken, maar die je BlackBerry tegelijkertijd opladen. Als je veel muziek en/of foto's op je telefoon bewaart, dan is bij veel toestellen mogelijk om het opslaggeheugen uit te breiden door een BlackBerry geheugenkaart te kopen.

In de winter zijn BlackBerry touchscreen handschoenen handig. Deze handschoenen zijn van speciaal materiaal, waardoor je je BlackBerry met handschoenen aan kunt bedienen, zonder dat je handen koud worden. Voor de fietsliefhebbers bestaan er BlackBerry fietshouders, die handig zijn als je via je telefoon een fietsroute volgt. Ten slotte kun je via deze webshops je BlackBerry verzekeren tegen diefstal of schade.